Huller i asfaltveje er lappet

IMG 0552

Entreprenørselskabet Arkil havde i uge 32 og uge 33 travlt med at forsegle og lappe huller i Marielyst Grundejerforenings asfaltveje - her på Berberisvej. (Foto: Flemming J. Mikkelsen)

Alle asfaltveje gennemgået

Samtlige huller i de asfalterede veje i Marielyst Grundejerforenings område er nu forseglet og lappet. Vejentreprenør Arkil har lagt ca. 30 tons asfalt i hullerne, hvorefter det hele er blevet tromlet.

I de kommende år vil den 5-årige vejstrategi, der blev vedtaget på grundejerforeningens generalforsamling den 4. august 2019, betyde, at samtlige asfaltveje vil blive belagt med et nyt slidlag af asfalt. Det skulle efter planen gøre vejene meget holdbare og mindre vedligeholdelseskrævende i de næste mange.

I grundejerforeningens bestyrelse håber vi, at vejene allerede nu er blevet bedre at færdes på.

Den nylagte asfalt tromles - her på Hasselvænget. (Foto: Flemming J. Mikkelsen)

IMG 0567