Indkomne forslag 5

Forslag 5.

Forslag til generalforsamlingen Marielyst Grundejerforening 6. august 2017:

Marielyst Grundejerforenings bidrag til vandproblemer:

Baggrund:

Siden 2011 har overfladevand været det helt store tema og problem i vores dejlige sommerhusområde. Vi har fået fastslået, at politikerne ikke økonomisk bidrager til en løsning. Foreningen har brugt mange hundrede timer på at finde en løsning.
Nu skal vi selv etablere et pumpe- og afvandingslag, hvor der skal opkræves et ekstra engangs-kontingent på 350 kr. 1. oktober 2017.

Motivation:

Jeg er enig i, at der SKAL gøres noget ved overflade vandet og nu skal vi selv stå for projektet. Jeg er også enig i, at der skal opkræves et ekstra kontingent.

Men som sommerhusejer undrer jeg mig i særdeles over, at bestyrelsen for det kommende års budget blot har afsat 60.000 kr. til vandprojektet og ikke en krone i det følgende år – 2018/19.

Det er helt uforstående, at en forening med en egenkapital over én mio. kr. ikke er indstillet på at afsætte et større beløb til det, som vi betragter som områdets største problem.

Jeg havde gerne set bestyrelsen afsætte mindst 200.000 kr. til projektet. Og det undrer mig, at der ikke er afsat midler i det følgende år.

Hvad gør bestyrelsen, hvis ikke alle bidrager med ekstra-betalingen på 350

Hvad er risikoen for, at projektet falder til jorden?

Hvor meget er MGs bestyrelsen indstillet på at bruge af formuen?

Mvh/ Mads Glenn Wehlast

Liljevej 2, 4873 Væggerløse